Disclaimer

Als u meer informatie nodig hebt of als je nog vragen hebben over de disclaimer van onze website, aarzel dan niet om contact met ons op via Contact.

Clausule van niet-verantwoordelijkheid voor www.titres-services-onem.be

Alle informatie op deze website is gepubliceerd is en voor algemene informatieve doeleinden, zonder enige garantie met betrekking tot de nauwkeurigheid en de relevantie voor het doel gezocht door de bezoeker. Www.titres-services-onem.be niet instaan voor de volledigheid, de betrouwbaarheid en de nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u op de informatie die u op deze website vinden (www.titres-services-onem.be), is strikt op uw eigen risico. Www.titres-services-onem.be zal niet aansprakelijk zijn voor enig verlies en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Op onze website kunt u andere websites bezoekt door het volgen van hyperlinks naar dergelijke externe sites. Terwijl wij streven naar het leveren van alleen de kwaliteit van de links naar nuttige websites en ethische, we hebben geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceert dit niet een aanbeveling voor alle inhoud op deze websites. De eigenaren en de inhoud van de website kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kan optreden voordat wij de mogelijkheid om een verbinding te verwijderen, die kan zijn “slecht”.

Ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites hebben het beleid en de voorwaarden van de privacy van andere buiten onze controle. Zorg ervoor dat u de privacy-beleid van deze sites en hun “Voorwaarden voor gebruik” voor het starten van een bedrijf of voor het downloaden van informatie.

Toestemming

Door het gebruiken van onze website, gaat u hierbij akkoord met onze disclaimer en akkoord gaat met de voorwaarden.

Update

Deze update van de site is bijgewerkt: 30.11.2016. Als we werken, aan te passen of wijzigen van dit document, deze aanpassingen zullen worden gepubliceerd hier op de juiste plaats.