Bestelling

Hoe kan ik toegang tot de 105 dienstencheques moederschap heb ik recht op?

Maak verzoeken met uw Sociaal Verzekeringsfonds, die verantwoordelijk is voor de bestelling bij Sodexo. Een geboorte geeft u recht op 105 dienstencheques aan het moederschap (de geboorte van een tweeling wordt beschouwd als een enkele geboorte).

Wanneer ontvang ik de dienstencheques de moederschapshulp bevolen door mijn Sociaal Verzekeringsfonds?

In het geval van papieren dienstencheques, Sodexo deposito uw dienstencheques naar het postkantoor binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling van uw Sociaal Verzekeringsfonds. Je zult ze ontvangen per gewone post naar het afleveradres aangegeven op uw aanvraag.

In het geval van elektronische dienstencheques, zullen ze voor u beschikbaar zijn na ontvangst van betaling van uw Sociaal Verzekeringsfonds.

Mijn Sociaal Verzekeringsfonds heeft besteld mijn dienstencheques om te helpen met het moederschap, maar ik heb nog steeds ze niet ontvangen. Wat moet ik doen ?

Je hebt bestelde papieren dienstencheques en u nog niet uw dienstencheques ontvangen binnen de gestelde termijn: dit document downloaden en terug te sturen naar behoren ingevuld.

Je hebt bestelde elektronische dienstencheques en ze waren binnen de gestelde termijnen niet beschikbaar gesteld, download dit document in en stuur het naar behoren ingevuld.

Alle categorieën van vragen