Inschrijving

Wie kan het systeem dienstencheques gebruiken?

Enige particulieren die gevestigd zijn in België kan het systeem van de dienstencheques gebruiken. Een persoon die is niet woonplaats in België kan niet gebruiken het systeem van de dienstencheques, ongeacht de gevraagde activiteit.

Particulieren die zijn gevestigd in België kunnen daarom profiteren van het systeem van dienstencheques voor het reinigen van hun woonplaats in België en hun mogelijke tweede verblijf in België, voor zover zij persoonlijk te bezetten.

Personen die niet in België wonen, maar die hebben een tweede verblijf in België kan niet profiteren van het stelsel van de dienstencheques voor het schoonmaken van hun tweede woning.

Elke natuurlijke persoon gedomicilieerd en effectief woonachtig in België, in de mate dat hij persoonlijk in dienst is van hem, kan het systeem van dienstencheques gebruiken om te betalen voor werken of diensten die door een erkend bedrijf.

Krijg ik een bevestiging van mijn inschrijving en wanneer?

Zodra Sodexo ontvangt uw inschrijfformulier, Sodexo controleert of u verblijft en zijn woonplaats in België om te zien of u het recht om het systeem van dienstencheques gebruiken.

Als u vermelde een e-mail op het inschrijvingsformulier, zult u een registratie bevestiging per e-mail binnen 2 werkdagen.

Als u nog niet vermelde een e-mail op het inschrijvingsformulier, zult u een registratie bevestiging per post binnen 5 werkdagen.

Alle categorieën van vragen