Schoonmaken huis

De tijd is kort en vaak de wens vaak ontbreekt wanneer het gaat om het schoonmaken huis. Elk advies is zo goed om te nemen! Hier zijn een paar:

  • In termen van uw rolluiken, sluit ze eerst, dan veeg op en neer met een wasverzachter blad van stof. Deze techniek zal een statische barrière die stof voorkomt het weer opnieuw te creëren. En voila … in ieder geval voor een tijdje!
  • Om uw houten vloeren te wassen, gebruik water of een op water gebaseerde reiniger en vooral geen azijn. Het zuur heeft de ongelukkige neiging om de afwerking van het hout, dat de helderheid van de vloer na verloop van tijd kan verminderen saboteren.
  • Schone glazen en spiegels met koffie filters in plaats van met wc-papier of papieren handdoeken. Filters zijn betaalbaar en geen lelijke sporen niet verlaten.
  • De magie gum is uw trouwe metgezel. Hou ervan. Gebruik het. Werkbladen, baden, wastafels, muren en vuil. Het reinigt goed en snel.
  • Na het douchen, spuit een mengsel van gelijke delen azijn en water in de hoeken en op de wanden, die het uiterlijk van schimmel voorkomt.
  • Bakpoeder! Het wordt vaak vergeten, maar het is zeer effectief in een keuken! Om uw vette oven schoon te maken en te vullen met droge, plakkerige voedselresten, meng het met water tot een dikke pasta te vormen. Leg het op de binnenkant raam van de oven en op de bodem, laten inwerken voor ongeveer dertig minuten en veeg met een vochtige doek. De bicarbonaat zal hebben alles verdwijnen. Uiteraard, vergeet nooit schoon te maken als de oven koud is.
  • Baking soda is ook handig om vloeibare schade te halen op het tapijt, zoals olie, bijvoorbeeld. Net giet baking soda op olie, laat een paar minuten en verwijder het overtollige. Het is interessant dat kattenbakvulling ook kan worden gebruikt in dit geval.
  • Voor een vette magnetron, warming schijfjes citroen in een glazen bak gevuld met water zal het vuil in een kwestie van minuten te verwijderen. Kan worden volstaan met een droog wasgoed pas daarna de resterende resten af te vegen.
  • het verdient de voorkeur om de luchtfilters regelmatig te veranderen en zet ze van goede kwaliteit zijn om het stof afzettingen te voorkomen in het huis.
  • Als koppig en minder aangename geuren circuleren in uw huis, een eenvoudige advies is om wasverzachter blad op rek ventilatie te zetten en je zult het binnenkort.

Schoonmaken huis

Er zijn tal van nuttige tips en vaak goedkoop te schoonmaken van het huis te maken. Maar een van de beste advies over schoonmaken van het huis is eenvoudig: Stel niet uit wat kan dezelfde dag sinds worden gedaan, heel vaak, hoe langer we wachten voordat er iets schoonmaken, des te moeilijker zal zijn vuil te vertrekken!