Bestelling

Dienstencheques bestellen

Zodra u uw gebruikersnummer ontvangt (Zie “Inschrijving“), kan u dienstencheques bestellen.

Een goede raad: bestel uw dienstencheques wanneer u zeker bent dat u beroep kan doen op een huishoudhulp. Houd voor de berekening van het aantal dienstencheques en de frequentie van uw bestellingen ook rekening met het feit dat ze 8 maanden geldig zijn.

Maak 9 € per dienstencheque over op de bankrekening vermeld in uw bevestiging van inschrijving.
De minimale bestelling bedraagt 10 dienstencheques (u bent er niet aan gehouden met veelvouden van 10 te bestellen ; het kunnen er eveneens 12, 15 of 23 zijn ….).
Geef uitsluitend uw gebruikersnummer op in het vak “gestructureerde mededeling” van uw overschrijving.

De algemene regel stelt de aankooplimiet voor dienstencheques op 500 per kalenderjaar. Voor bepaalde categorieën personen werd deze limiet opgetrokken tot 2.000 dienstencheques per kalenderjaar.

Let op: uw betaling wordt geweigerd en het bedrag zal automatisch teruggestort worden als :

  • u zich niet houdt aan de minimale bestelling ;
  • het betaalde bedrag niet correct is (dus als het geen veelvoud is van 9 € ).

Uw betaling staat 2 tot 4 werkdagen later op bankrekening

Wanneer het om papieren dienstencheques gaat, sturen wij u die per post toe binnen de 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. U krijgt uw cheques op het leveringsadres dat u op uw inschrijvingsformulier hebt ingevuld.
In het geval van elektronische dienstencheques komen ze in uw elektronische portefeuille van zodra wij uw betaling ontvangen.

Meld absoluut meteen als er een wijziging is in uw adres. U kan zelf uw persoonsgegevens aanpassen op uw persoonlijke pagina op website.

Wenst u regelmatig een vaste hoeveelheid dienstencheques te ontvangen (bij voorbeeld 20 dienstencheques elke maand), dan raden wij u aan een doorlopende opdracht te geven aan uw bank. Het zal u het leven makkelijker maken en het voorkomt dat u zonder cheques valt. Op uw persoonlijke pagina op de website kan u hiervoor trouwens een formulier downloaden. Vul het in en stuur het naar uw financieel organisme. Klik hier om toegang te krijgen tot uw persoonlijke pagina.